Einde van een taboe; Dick van de Kaa was secretaris van de staatscommissie-Muntendam, die in de jaren zeventig de explosieve bevolkingsgroei onderzocht. Hoe liep dat af en wat vindt hij ervan dat er weer zo'n staatscommissie komt?

Press/Media: Expert Comment

Description

Artikel 'Einde van een taboe; Dick van de Kaa was secretaris van de staatscommissie-Muntendam, die in de jaren zeventig de explosieve bevolkingsgroei onderzocht. Hoe liep dat af en wat vindt hij ervan dat er weer zo'n staatscommissie komt?' in Elsevier Weekblad d.d. 6 oktober 2018, sectie: Nederland; Blz. 20 Ed. 74 Nr. 40, door Gertjan van Schoonhoven, op basis van interview met Dick van de Kaa en verwijzend naar zijn artikel 'Veertig jaar ‘Bevolking en Welzijn in Nederland’, Kaa, D.J. van de (2017)in Demos: bulletin over bevolking en samenleving 33 (1): 5-7.

https://www.nidi.nl/shared/content/demos/2017/demos-33-01-vandekaa.pdf

Period06 Oct 2018

Media contributions

1

Media contributions

  • TitleEinde van een taboe; Dick van de Kaa was secretaris van de staatscommissie-Muntendam, die in de jaren zeventig de explosieve bevolkingsgroei onderzocht. Hoe liep dat af en wat vindt hij ervan dat er weer zo'n staatscommissie komt?
    Media name/outletElsevier Weekblad
    Media typePrinted press
    Date06/10/2018
    PersonsD.J. (Dick) van de Kaa