Einde van een taboe; Dick van de Kaa was secretaris van de staatscommissie-Muntendam, die in de jaren zeventig de explosieve bevolkingsgroei onderzocht. Hoe liep dat af en wat vindt hij ervan dat er weer zo'n staatscommissie komt?

Pers / media: Expertcommentaar

Beschrijving

Artikel 'Einde van een taboe; Dick van de Kaa was secretaris van de staatscommissie-Muntendam, die in de jaren zeventig de explosieve bevolkingsgroei onderzocht. Hoe liep dat af en wat vindt hij ervan dat er weer zo'n staatscommissie komt?' in Elsevier Weekblad d.d. 6 oktober 2018, sectie: Nederland; Blz. 20 Ed. 74 Nr. 40, door Gertjan van Schoonhoven, op basis van interview met Dick van de Kaa en verwijzend naar zijn artikel 'Veertig jaar ‘Bevolking en Welzijn in Nederland’, Kaa, D.J. van de (2017)in Demos: bulletin over bevolking en samenleving 33 (1): 5-7.

https://www.nidi.nl/shared/content/demos/2017/demos-33-01-vandekaa.pdf

Periode06 okt. 2018

Mediabijdrages

1

Mediabijdrages

  • TitelEinde van een taboe; Dick van de Kaa was secretaris van de staatscommissie-Muntendam, die in de jaren zeventig de explosieve bevolkingsgroei onderzocht. Hoe liep dat af en wat vindt hij ervan dat er weer zo'n staatscommissie komt?
    Media naam/outletElsevier Weekblad
    MediatypeGedrukte pers
    Release datum06/10/2018
    PersonenD.J. (Dick) van de Kaa