Filter
Hoofdstuk

Zoekresultaten

  • 2020

    Hefen

    Boekhout, T., 01 mrt. 2020, Mikrobiologische Untersuchung von Lebensmitteln. Behr's Verlag, blz. 1-6 6 blz.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in boek/boekdeelHoofdstukProfessioneel

  • 2017

    Fungi for food, drink and health

    Dijksterhuis, J. & Boekhout, T., 23 okt. 2017, Mighty Microbes: Fungi for food, drink and health . Castricum

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in boek/boekdeelHoofdstukProfessioneel

  • Fungi for food and drinks

    Boekhout, T. & Dijksterhuis, J., 2017, Mighty Microbes. Stichting Microcanon, blz. 79-80

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in boek/boekdeelHoofdstukProfessioneel

  • Skin Fungi from Colonization to Infection

    de Hoog, S., Monod, M., Dawson, T., Boekhout, T., Mayser, P. & Graeser, Y., 01 jul. 2017, The fungal kingdom. Vol. 5.

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in boek/boekdeelHoofdstukWetenschappelijkpeer review

    35 Citaten (Scopus)
  • Yeasts as Distinct Life Forms of Fungi.

    Boekhout, T. & Kurtzman, C., 2017, Yeasts in Natural Ecosystems: Ecology . Yurkov, A., Lachance, A. & P. B. (redactie). Springer, blz. 1-37 DOI 10.1007/978-3-319-62683-3

    Onderzoeksoutput: Hoofdstuk in boek/boekdeelHoofdstukWetenschappelijkpeer review

    12 Citaten (Scopus)