Als u wijzigingen in Pure hebt gemaakt, zullen deze hier binnenkort zichtbaar zijn.

Onderzoeksoutput

Filter
Artikel
2019

Belle et la bonne cuisine: Eten en tafelen op Zuylen en daarbuiten in de achttiende eeuw

Schouten, M., dec 2019, In : Lettre de Zuylen. 3, blz. 11-26 16 blz.

Onderzoeksoutput: Bijdrage aan wetenschappelijk tijdschrift/periodieke uitgaveArtikelProfessioneel

Open Access
Bestand
27 Downloads (Pure)
2018

« La Belle voyageuse » Belle en Angleterre novembre 1766 – mai 1767

Vertaalde titel van de bijdrage: 'La Belle voyageuse' Belle's reis naar Engeland november 1766 - mei 1767Schouten, M., dec 2018, In : Lettre de Zuylen. 2, 2, blz. 28-43 15 blz.

Onderzoeksoutput: Bijdrage aan wetenschappelijk tijdschrift/periodieke uitgaveArtikelProfessioneel

Bestand
130 Downloads (Pure)
2016

La correspondance d’Isabelle de Charrière: analyser l’échelle européenne

van Dijk, S. & Schouten, M., 18 feb 2016, In : Cahiers Isabelle de Charrière / Belle de Zuylen Papers. 2015, 10, blz. 64-81 18 blz.

Onderzoeksoutput: Bijdrage aan wetenschappelijk tijdschrift/periodieke uitgaveArtikelPopulair

Open Access
2014

Numériser la correspondance charriérienne (suite): le cas de la 'morgue bernoise'

Schouten, M. & van Dijk, S., 2014, In : Cahiers Isabelle de Charrière / Belle de Zuylen Papers. 9, blz. 86-93 8 blz.

Onderzoeksoutput: Bijdrage aan wetenschappelijk tijdschrift/periodieke uitgaveArtikelProfessioneel

Open Access

Numériser les lettres de Belle de Zuylen: Un regard plus précis sur les rapports familiaux

van Dijk, S. & Schouten, M., 30 jan 2014, In : Cahiers Isabelle de Charrière / Belle de Zuylen Papers. 8, blz. 24-44 21 blz.

Onderzoeksoutput: Bijdrage aan wetenschappelijk tijdschrift/periodieke uitgaveArtikelWetenschappelijkpeer review