Effects of growth-promoting bacteria on soybean root activity, plant development and yield

L.G. Moretti, C. A. C. Crusciol (Co-auteur), Eiko Kuramae, J.W. Bossolani, A. Moreira, N.R. Costa, C.J. Alves, I.M. Pascoaloto, A.B.L. Rondina, M. Hungria

Onderzoeksoutput: Bijdrage aan wetenschappelijk tijdschrift/periodieke uitgaveArtikelWetenschappelijkpeer review

1 Downloads (Pure)
Originele taal-2Engels
Pagina's (van-tot)418-428
TijdschriftAgronomy Journal
Volume112
Nummer van het tijdschrift1
Vroegere onlinedatum2019
DOI's
StatusGepubliceerd - 2020

Citeer dit

Moretti, L. G., Crusciol, C. A. C., Kuramae, E., Bossolani, J. W., Moreira, A., Costa, N. R., Alves, C. J., Pascoaloto, I. M., Rondina, A. B. L., & Hungria, M. (2020). Effects of growth-promoting bacteria on soybean root activity, plant development and yield. Agronomy Journal, 112(1), 418-428. https://doi.org/10.1002/agj2.20010