Geavanceerd zoeken

Resultaten tonen als...

Zoekbenadering:

Inhoud zoeken...

Bij "Neurodegeneratieve Ziekten"" wordt er gezocht naar de woordcombinatie, terwijl er bij Neurodegeneratieve Ziekten apart naar beide woorden wordt gezocht. Alle moeten aanwezig zijn voor het doorzoeken van geïndexeerde tekst; voor de conceptzoekopdracht worden de meest relevante concepten waarbij alle woorden aanwezig zijn gevonden en wordt er gezocht naar inhoud op basis daarvan.""
De exacte zin wordt gebruikt ongeacht de tekens die deze bevat, en is aanwezig voor de gevonden inhoud.
Bij "Neurodegeneratieve Ziekten"" wordt er gezocht naar de woordcombinatie, terwijl er bij Neurodegeneratieve Ziekten apart naar beide woorden wordt gezocht. Ten minste één van de woorden zal aanwezig zijn bij het doorzoeken van tekst; voor de conceptzoekopdracht worden de meest relevante concepten waarbij een van de woorden aanwezig is gevonden en wordt er gezocht naar inhoud op basis daarvan."
Bij "Neurodegeneratieve Ziekten"" wordt er gezocht naar de woordcombinatie, terwijl er bij Neurodegeneratieve Ziekten apart naar beide woorden wordt gezocht. Geen van deze woorden zal aanwezig zijn wanneer er tekst wordt doorzocht."

Resultaten toespitsen op...

Type inhoud:
Vind inhoud op basis van het door u geselecteerde inhoudstype